¢¾Jeg har blitt medlem av en utrolig bra nettside som du kan tjene opp penger og gjøre om til gavekort.  Klikk på bilde for å komme til nettsiden :)

 

                                                             Gratisgavekort.no bannerannonse

Ps: Du får også 50 poeng i startbonus !

 
Nå som sommern er på vei så tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra victoria secret. De har så mange fine bikinier.

Hvilken 2 bikinier hadde du valgt ?
        (SDF) Intro to Elizabeth Von Adrian

 
Har du jeffrey campbell ?
        KW


 


¢¾


Ahh, elsker disse... De er så nydelige og passer med alt egentlig! Super fine detaljer har de også .Hvilken farge hadde du valgt om du skulle kjøpe disse ? Jeg hadde valgt alle fargene jeg...  hihi

De er så fineeeeee. Kommer helt klart til å kjøpe de men ikke nå, de er kjempe dyre men de er helt klart vært det fordi det er ekte skinn :)

Hva synes du?


Synes disse er så supper søte. Har tenkt å bestille dem, men er ikke helt sikker. Fordi jeg tror det kommer til falle masse glitter av dem.

Men hva synes du om de ?

 Tjen penger på bloggen GRATIS


Synes disse pumpsene er utrolig kule. Men kjempe høye! Jeg elsker slike pumps. Men det er første gang jeg har sett slike, jeg vet ikke om det er ny modell men det de er utrolig kule for det :)

Hva synes du ?


Super søøt kjole som jeg kommer til å få i posten om noen dager ! Gleder meg :) Den ser ikke så veldig pen ut på bilde men er helt nydelig i virkeligheten.

Hva synes du ?


Har sett litt på forskjellige sko og ser at dette er inn nå. De er kjempe kule synes jeg og hadde gått med de helt klart!

Hva synes du ?
Tjen penger på bloggen GRATIS

Ahh, disse er så utrolig søte og nydelig. Har sååå lyst på disse og det beste av alt er at de bare koster noe med 300 kr det er super billig om du spørr meg.

Hva synes du?

Tjen penger på bloggen GRATIS!
                          

                

 

                                                

 

 

                                                   

                              


                                           

Super søte pumps! Elsker den søte fargen og de detaljiene, det er så syykt fint. Jeg vet ikke om det er ekte diamanter men samma det vel, de er jo så utrolig søte.

Hva synes du ?

Tjen penger på bloggen GRATIS !
Så herlige ! om sommern så hadde de sett så utrolig fine ut... Nydeligee sier jeg bare. Elsker den fargen, den er super fin og sommerlig :)

Hva synes du?


Elsker denne kjolen, den utrolig fin ! finnes i flere farger tror jeg, men jeg likte den hvite bedre. Kan brukes med Svarte pumps.

Hva synes du ?

Tjen penger på bloggen GRATIS!
        Steve Madden flat

 


       ASOS flat        Sam Edelman flatNå som sommern begynner å komme har jeg sett på ballerinaer. jeg elsker ballerina sko og det er en av de beste skoene du kan gå med. De er utrolig lett å ta på seg og det finnes i all slags modeller. Her ser du noen av modellene jeg liker best!
Hva synes du om ballerina sko?
Fikk så utrolig lyst på disse ! der er rett og slett herlige... Får se om jeg skal bestille disse, de er utrolig dyre men sikkert vært penga :P

Hva synes du ?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits